IT-techsolutions.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

Recuperam toate tipurile de date: fisiere, documente, poze, de pe majoritatea suporturilor de memorie. Recuperarile de date se fac in urmatoarele situatii:

  • ► hard disk-ul are partea electrica sau mecanica stricata: nu se mai alimenteaza, are motorul blocat, scoate sunete, nu este detectat in bios;
  • ► stick-ul usb, card-ul de memorie, hard disc-ul are erori logice: fisiere, documente, directoare, poze sterse (sau disparute), sectoare stricate, raid corupt, partitii FAT, FAT32 sau NTFS corupte;
  • ► datele au fost virusate, alterate sau formatate;
  • ► harduldiskul mobil, stick-ul usb sau card-ul de memorie nu mai sunt detectate de calculator.

Pasi care trebuie facuti in cazul datelor pierdute

Atunci cand suporturile de memorie (hard-disk: clasice sau mobile, stick-uri usb, carduri de memorie, hard discuri in RAID sau harduri SCSI) nu sunt detectate sau se observa defectiuni electrice sau mecanice este important sa faceti urmatorii pasi pentru a spori sanselele de a recupera datele:

1. Nu incercati sa recuperati datele personal.
2. Opriti calculatorul, deconectati-l de la reteau electrica. 
3. Pe cat posibil: nu scoateti hard-disk-ul din laptop sau calculator personal, incercati sa aduceti la noi tot sistemul. In cazul in care hotarati sa il scoateti din sistemul de calcul, feriti-l de orice soc, ambalati-l intro punga atisoc si antistatica. 
4. Nu il conectati la alte surse de alimentare sau alte sisteme. 
5. Nu deschideti carcasa sub niciun fel. 
6. Nu folositi programe de recuperari date de pe Internet sau din alte surse (in unele cazuri situatia se poate inrautatii). 

Atunci cand fisierele, directoarele, documetele, pozele au fost sterse, virusate sau sunt disparute este important sa faceti urmatorii pasi pentru a spori sanselele recuperarii datelor:

1. Nu incercati sa recuperati datele personal.
2. Opriti calculatorul in mod corespunzator: system shut down
3. Este foarte important sa nu mai scrieti nimic pe hard disk, usb stick sau card de memorie
4. Nu folositi programe de recuperari date de pe Internet sau din alte surse (in unele cazuri situatia se poate inrautatii).
5. Pe cat posibil, HDD-ul trebuie adus la noi in carcasa calculatorului sau laptopului, evitati sa ii provocati socuri sau scurt circuite.

Nota: Sporirea sanselor de recuperare de date nu garanteaza insa succesul 100%. Din pacate este adevarat, nu toate datele se pot recupera.

Pentru detalii si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Telefon:

0732 495 925 ( Vodafone )
0746 899 261 ( Orange )
0773 825 425 ( RDS )


Email: contact@it-techsolutions.ro