IT-techsolutions.ro utilizeaza module cookie pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori si va recomandam sa acceptati utilizarea acestora pentru a va bucura pe deplin de navigatia dvs.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.it-techsolutions.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca SC REGALO PRODSECOM SRL. sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.

SC REGALO PRODSECOM SRL. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. SC REGALO PRODSECOM SRL respecta dreptul la confidentialitatea datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.it-techsolutions.ro. SC REGALO PRODSECOM SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Abonarea la newsletter. O data cu completarea datelor pentru trimiterea unei comenzi, fiecare client va primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu se vor trimite mesaje nesolicitate catre acea adresa de email. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

Plata online cu card bancar. In cazul in care ati selectat modalitatea de plata online cu card bancar veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului online de carduri bancare, iar site-ul www.it-techsolutions.ro nu va solicita si nu va stoca niciodata datele referitoare la cardul pe care il detineti.

Drepturi de autor
Continutul site-ului it-techsolutions.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine SC REGALO PRODSECOM SRL si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al SC REGALO PRODSECOM SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.it-techsolutions.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SC REGALO PRODSECOM SRL.

SC REGALO PRODSECOM SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@it-techsolutions.ro.

SC REGALO PRODSECOM SRL a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal ( ANSPDCP ) sub numarul 36615.